Latex spuiten,akoestisch spuitwerk,spackspuiten en meer!

Onze diensten:


  • Latex spuiten:
Wilt u een strak en egaal resultaat? Is snelheid daarnaast belangrijk voor u? Dan is Latex spuiten een goede keuze.
-
Wij controleren uw wanden eerst op oneffenheden.  Daarna plakken we alles af, zodat het maximale resultaat bereikt wordt.
Tot slot wordt met behulp van de graco airless het gewenste type latex en kleur op de wanden of plafonds gespoten.
  • Akoestisch spuiten:
Heeft u een ruimte waarin de akoestiek sfeerbepalend is?
-
Door onze jarenlange samenwerking met een van de voornaamste leveranciers van akoestische plafonds, kunnen wij een complete maatwerk oplossing leveren. Tevens zijn deze plafonds naadloos en met een mooi strak resultaat. Diverse structuren zijn mogelijk.
  • Spack spuiten:
Zoekt u een snelle en voordelige afwerking die tevens een hoogwaardig eindresultaat biedt? Dan is spackspuiten wat u zoekt.
-
Na het zorgvuldig afplakken van uw ruimte, starten we met een totale meslaag, die ervoor zorgt dat alle oneffenheden in uw wand en plafond verdwijnen. We werken deze vervolgens af met een spuitlaag voorzien van de door u gekozen structuur en kleur.
  • Klasse A afwerken:
Heeft u geen zin om toe te geven op kwaliteit? Zoekt u het maximale resultaat? Dan voorzien wij uw wanden en plafonds graag van een Klasse A afwerking.
-
Zowel voor uw gips als betonnen wanden en plafonds bieden wij deze afwerking aan. Ook deze keuze staat garant voor een resultaat zonder oneffenheden. Deze afwerking is ideaal als voorbewerking voor bijvoorbeeld latex spuiten. 
Doordat de gehele wand met een finish laag afgewerkt word.
De finish pasta word er met een graco airless opgespoten, en daarna geheel afgemest. Na de droging word het geheel geschuurd met een Flex schuurmachine.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info